Ayuda de navegación

Ayuda de navegación

La seu electrònica del Ministeri de Política Territorial està estructurada de la manera descrita a continuació.

 

La capçalera és en la part superior de la pàgina.

Imagen de la cabecera de la  sede del Ministerio de Política Territorial

 

Té les característiques següents:

 

    *  El logo del Ministeri situat a l’esquerra condueix, en fer-hi clic, a la pàgina d’inici.

    *  En la part superior dreta hi ha els enllaços que ens permeten accedir a les versions traduïdes de la seu.

    *  Tot seguit, la icona següent permet eliminar els colors per obtenir una versió de la pàgina en alt contrast.

 

 Sota els enllaços, es troba la caixa del cercador. Cal introduir-hi el text a cercar i fer clic en el botó “Cerca”

 

Per sota, en la part esquerra, hi ha el menú superior, en què són els enllaços següents:

 

    *  Procediments: permet accedir a la llista de procediments accessibles en la seu. En cada un d’aquests hi ha el botó “Vés al procediment” que ens permet accedir a la pàgina prèvia d’informació. En aquesta pàgina, el botó “Accedeix al procediment” ens permetrà iniciar un expedient associat a aquest procediment. Per fer-ho, cal disposar d’un certificat reconegut i, en aquest punt, hem de fer-ne ús i ens presentarà una sèrie de finestres. En una d'aquestes finestres, se’ns sol·licita permís per a executar l’aplicació d'instal·lació, en què cal atorgar-lo. Després d’aquests passos, se’ns presentarà el formulari adequat segons el procediment, i després d'emplenar-lo, el signarem amb el nostre certificat.

    *  Els meus expedients: permet consultar l’estat de tramitació d’un expedient, així com les notificacions posades a disposició per via electrònica.

    *  Ajuda a la navegació: aquesta pàgina.

 

A la part dreta, és visible la data i l'hora del sistema, que és la data i l'hora oficial de la seu. Si el rellotge apareix aturat, cal fer clic en el botó “Actualitza” per tal de tenir la certesa que l'hora està actualitzada.

 

Sota la capçalera, en la part esquerra, hi ha un menú lateral que ens permet accedir a diverses pàgines de continguts. Aquest menú és disponible en totes les pàgines.

 

En la part central de la pàgina trobem, en primer lloc, amb la ruta de navegació, que ens permet tornar a les pàgines anteriors si en fem clic en els noms.

 

Sota ruta de navegació, es troba el contingut.

 

En la pàgina d’inici, i només en aquesta, en la part dreta, hi ha una sèrie de cibertires que enllacen a altres webs d’interès com, per exemple, la del portal del Ministeri, http://www.mpt.es

 

El peu de pàgina és en la part inferior de la pàgina, en què hi ha uns quants enllaços d’interès, entre els quals el mapa web, que ofereix un esquema de l’estructura de pàgines de la seu.